Har du planar om å feriera langs landevegen i sommar? Bilferie i Noreg gir deg mange moglegheiter og nye opplevingar. Då er det viktig med påfyll av drivstoff både til bilen og barna i baksetet. Vi har derfor eit godt tilbod om du køyrer på to eller fire hjul eller med campingvogn. Oppgraderer du ditt Gold kredittkort med Kvardagspakken får du 3 % sommarbonus* på drivstoff og alt du kjøper på bensinstasjonar i Noreg fram til 31. august. Det inkluderer òg bonus på pølser og is til dei i baksetet. Ferien blir litt rimelegare og stemninga i bilen blir kanskje litt høgare.

Bonusen du opptener kan du bruka til akkurat det du vil og du sparer litt kvar gong kortet blir brukt – både i Noreg og i utlandet. Det vil seia at du òg får bonus når du handlar på nettet – både på norske og utanlandske nettbutikkar – og på varekjøp i fysiske butikkar. Og ikkje minst; Kvardagspakken gir deg òg 20 % rabatt på éin strømmetjeneste med opptil 20 kr/månad.

Brukar du ditt Gold kredittkort riktig vil du snart spara inn månadsprisen på 59 kr. Og betaler du tilbake det du har brukt ved forfall, vil det ikkje komma renter. Les meir om Hverdagspakken og sjekk ut vilkår her.

Oppgrader kortet ditt i dag og test ut pakken. Du kan bli overraska over kor mykje bonus du får på eit par månader.


Effektiv rente 25,11 %, v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.563,68 kr. Totalt 16.563,68 kr.

* 2 % sommarbonus på bensinstasjonar + 1 % bonus i NOK frå Hverdagspakken.